Pansion Gina Bed & Breakfast

Smještaj s uslugom doručka Gina nalazi se pokraj mora u mjestu Tisno, a nudi besplatni bežični pristup internetu i vlastiti restoran. Gostima su na raspolaganju čuvani prostori za prikolice za brodice i vez za brodice.

Sve smještajne jedinice opremljene su LCD TV-om sa satelitskim programima. Trgovina prehrambenih proizvoda, bar, restoran i stajalište lokalnog autobusa smješteni su 100 metara od objekta, a tržnica sa svježom ribom i namirnicama udaljena je 400 metara.

Parkiralište je dostupno ispred objekta, a za vrijeme ljeta korištenje parkirališta se naplaćuje. Najbliža plaža nalazi se na 500 metara od smještaja s uslugom doručka Gina.

više

Restaurant Gina

Restoran GINA jedan je od prvih restorana otvorenih na otoku Murteru. Čak ukoliko i niste gost pansiona, dobrodošli ste posjetiti jednu od najljepših terasa u okolici i isprobati neke od naših specijaliteta, kako domaće tako i međunarodne kuhinje, koja je već dugi niz godina prepoznata i izvan granica Hrvatske.

Iz naše ponude toplo preporučujemo specijalitete plodova mora pripremane isključivo iz najkvalitetnije ribe i školjki. Da bismo bili sigurni da će naši gosti dobiti samo najbolje, u našem vrtu samo za Vas uzgajamo i vlastito voće i povrće. Da bi užitak bio potpun, za Vas smo proizveli domaće vino i rakiju. U ponudi se također nalaze i sva poznata Hrvatska vina, poslužena u ozračju poznate dalmatinske gostoljubivosti.

PROVJERITE ZAŠTO NAŠ RESTAURANT PREPORUČUJU:

  • Routard - vodeći francuski turistički vodić
  • Touring Club Italiano - talijanski turistički vodić
  • Merian - najpoznatiji turistički vodić za njemačko govorno područje
više

Kuća Gigi

Kuća Gigi je novi objekt koji se nalazi na osami između mjesta Jezero i Tisno, 3 minuta hoda od plaže i autokampa lovišća. Kuća je namijenjena za četiri osobe te je idealna za obitelji s djecom ili psima. Pogodna je i za invalide. Sve je u prizemlju. Mogućnost najma kuće uz plovilo! Plovilo po senzacionalnoj cijeni! -50%

Kuća na osami. Idealna za goste s djecom ili kućnim ljubincem. Mjesto je mirno, a plaža je udaljena 3 minute hoda. Smještaj je pogodan za osobe s invaliditetom.

više